Eu cu cine votez?

11 11 2009

Mimi e decisa sa voteze. Nu stie insa cu cine. Basescu, Geoana si Antonescu nu reprezinta optiuni din punctul de vedere al lui Mimi.

Cercetandu-i pe ceilalti candidati Mimi ajunge pe situl lui Remus Cernea. I-au placut motivele pentru care Cernea candideaza dar si-ar fi dorit ca cele 10 angajamente (absolut admirabile) sa aiba parte de mai multe detalii practice (cum vor fi in mod concret realizate).

Per total impresie buna. Mimi decide sa vizioneze si un clip, sa poata analiza discursul candidatului. Astfel ca urmareste clipul postat mai jos si se mira, se enerveaza iar apoi se mira din nou.

Nu pentru ca Remus Cernea ar vorbi intr-un mod nepotrivit ci pentru atitudinea profund dispretuitoare si subversiva a moderatorului. Care intre noi fie vorba, comparativ cu Cernea are un discurs de cizma 😀

 

 


Acțiuni

Information

9 responses

11 11 2009
calator

aha, deci oprescu ti se pare o optiune. mimi treci la colt!

11 11 2009
mimi

@dana, uitasem de Oprescu 😛

11 11 2009
Iulia Bertea

Si pe mine m-a impresionat pozitiv Remus Cernea. A fost invitat intr-o seara la TVR, iar cei doi moderatori (un el si o ea) au avut aceeasi atitudine superior-neincrezator-dispretuitoare. Probabil acest candidat nu se incadreaza in sabloanele cu care sunt ei obisnuiti.

12 11 2009
Dana

@iulia si chiar daca nu se incadreaza in tipare asta nu este un motiv sa procedezi asa. dar pe la noi cuvantul respect nu exista. nici pentru invitati, nici pentru cei care se uita.

12 11 2009
Carla

Il urmaresc si eu, cu mare curiozitate, pe Remus Cernea… si, chiar daca nu il consider pregatit sa inoate in rahatul politic romanesc, incep sa cred ca acesta atitudine ironic-dispretuitoare, pe care o intampina peste tot (atat la adversarii sai politici, cat si la prezentatorii emisiunilor tv la care participa) e un semn de teama, mai mult decat un semn de superioritate. Imi pare o falsa tactica de intimidare, menita sa ascunda surprinderea, iritarea si nesiguranta celor pe care candidatura lui Remus Cernea i-a facut sa transpire nitel, ideologic, pe la subtiori…
Zic, sa dea Dumnezeu sa fie asa. 🙂

p.s. Am impresia ca lui Ciutacu i se pare nefiresc ca cineva ca Remus Cernea sa aiba mai multa notorietate decat insusi el, „marele prezentator tv, formator de opinii”…

12 11 2009
Iulia Bertea

Si nu exista nici profesionalism.

12 11 2009
mimi

@Carla, la fel cred si eu, moderatorii se simt intimidati de cineva care vorbeste mai clar si mai logic decat ei. Sunt obisnuiti sa discute cu oameni ca Vanghelie sau Becali si intra in panica cand interlocutorul vorbeste corect, din punct de vedere gramatical, si isi argumenteaza cu idei si nu cu injuraturi afirmatiile.

13 11 2009
godless1859
13 11 2009
mimi

@Godless, mi se pare atat de infantila asocierea plete-rocker-lipsa igienei incat nu pot decat sa ma amuz.

Lasă un comentariu