Mimi si SOV

5 12 2009

Probabil ati auzit despre controversata relatie dintre Mircea Geoana si Sorin Ovidiu Vantu. Probabil stiti ca miercuri Geoana l-a vizitat pe SOV iar joi in discutia televizata dintre Basescu si Geoana acesta vizita a fost destul de aprins comentata.

Pe Mimi intrega sitiuatie o mira. Avem un candidat la presedentie ce viziteaza saptamanal un om de afaceri dubios. Candidatul e intrebat de relatia sa cu afaceristul si spune ca il considera malefic dar foarte priceput.

Dupa acesta gafa candidatul continua sa se intalneasca cu afaceristul. Celalalt candidat la presedentie il ataca folosindu-se de intalnirile sale. Pentru a face situatia si mai grava afaceristul suna in direct si marturiseste in fata electoratului ca el, dubiosul, e bun prieten cu al nostru candidat.

Mesajul catre votanti e clar: „Da ba, pe asta eu il controlez”. Afaceristul nostru e generos, se lauda ca a fost prieten si cu celalalt candidat, dar ca acum nu se mai inteleg atat de bine. Mesajul catre votanti e clar: „Ba, asta nu ma mai asculta si m-am suparat pe el”.

Care e problema lui Mimi? Pai daca tu ai sustine un candidat de ce i-ai strica imaginea? Doar vrei sa fie ales, nu?

Ce ar face Mimi daca ar fi SOV: ar finanta 2 candidati si i-ar asmuti unul impotriva celulilat. Cand lupta e aproape sfarsita ar decide sa ii retraga ajutorul celui care ii va fi mai putin util in viitor. Retragerea ajutorului ar face-o terfelindu-i imaginea publica. Cel mai usor ar fi sa declare ca il sustine pe cel pe care nu il mai sustine de fapt.

Asa ar proceda Mimi. Dar probabil ca SOV nu are mintea malefica a lui Mimi.


Acțiuni

Information

5 responses

5 12 2009
Lup Alb

Mimi, iti admir maleficitatea.
Asta este adevarul. Omul de paie al lui SOV a fost prins in Indonezia. Omul care stie toate dedesubturile si care are si dovezile. Pozitia lui SOV este primejdioasa in momentul de fata. Singura miscare pe care poate s-o faca e sa se predea invingatorului. Si sa-l faca cadou pe propriul catindat.
Desi, ceva imi spune ca degeaba o mai face…….

7 12 2009
Ana Maria

E ca un joc de sah, unde jucatorii isi comunica prin mutari: unul il aresteaza pe Popa, celalalt ii arata ca-i pasa. Fascinant, nu? 🙂

7 12 2009
mimi

Basescu e presedinte. Sa vedem ce se intampla cu SOV 😀

7 12 2009
Ana Maria

Nu se intampla nimic. A facut mutarea corecta 😉

8 12 2009
mimi

am vazut ca si-a amanat conferinta de pe 7 dec pt ca atmosfera politica e „tensionata” http://www.mediafax.ro/politic/vantu-a-amanat-declaratia-anuntata-pentru-7-decembrie-5161544/

Lasă un comentariu